Вентилаторни конвектори Olimpia Splendid

Конвектор-Bi2-SL-SMART-INVERTOR

Bi2 e първият вентилаторен конвектор, който отоплява, охлажда и изсушава въздуха като истински радиатор – поредният технологичен патент на Olimpia Splendid.
Конвекторът е изключително тънък, с едва 12,9 см дебелина, много лек и лесен за монтаж и почистване, с изцяло алуминиева конструкция.
Системите се предлагат с богата гама от аксесoари и могат да бъдат свързани със система за домашна автоматизация, което ги прави наистина предпочитани.

Конвектор-Bi2-smart

Bi2 smart

Ултра тънки вентилаторни конвектори: едно тяло за отопление, климатизация и изсушаване – всичко само в 12,9 см. Структурата на вентилатора и електромотора, който модулира скоростта гарантира абсолютно еднакво разпределение на въздуха и еднаква стайна температура. Мощности на охлаждане от 0,83 kW до 3,81 kW и мощности на отопление от 0,98 kW до 7,83 kW;
Модели: SLR smart; SLR smart inverter; SL smart; SL smart inverter

Конвектор-Bi2-plus

Bi2+

Инверторни вентилаторни конвектори за открит монтаж с тангенциален вентилатор и челно засмукване на въздуха. Гамата се предлга и с опция радиаторен панел. Мощности на охлаждане от 0,83 kW до 3,81 kW и мощности на отопление от 0,98 kW до 7,83 kW; Гамата се предлага и в цветове по RAL.
Модели: SLR+inverter; SL+inverter

Конвектор-Bi2-nano

Bi2 Nano

Нископрофилни вентилаторни конвектори за открит монтаж с тангенциален вентилатор и челно засмукване на въздуха. Височината им е 42,8 см (включително крачета). Мощности на охлаждане от 0,51 kW до 2,41 kW и мощности на отопление от 0,84 kW до 5,94 kW; Моделите се предлагат в бял и сив цвят.
Модел: SLN nano

Конвектор-Bi2-naked

Bi2 Naked

Вентилаторни конвектори за скрит монтаж с тангенциален вентилатор и челно засмукване на въздуха. Мощности на охлаждане от 0,83 kW до 3,81 kW и мощности на отопление от 0,98 kW до 7,83 kW; Моделите се предлагат за двутръбни и четиритръбни системи;
Модели: SLIR naked; SLIR inverter naked; SLI naked; SLI inverter naked

Конвектор-Bi2-4тръби

Bi2 4 тръби

Вентилаторен конвектор за едновременно охлаждане и отопление с двойна серпентина. Изключително компактен – с дебелина само от 12,9 см. Лесен за почистване и поддръжка, с достъп до предния вентилатор.
Модели: SL 4-тръбен; SLR 4-тръбен; SLI 4-тръбен

Конвектор-Bi2-Wall

Bi2 Wall

Стенен инверторен вентилаторен конвектор, който охлажда, изсушава, филтрира и отоплява. Bi2 Wall е първият модел, който може да се монтира високостенно или като конзола само чрез завъртане на дисплея при монтаж. Изцяло плосък и естетичен с тангенциален вентилатор, дисплей с подсветка, таймер, избор на работен режим и дистанционно управление.
Модели: SLW inverter; SL AC; SL DC

ПРОДУКТИ ОТ МАГАЗИНА