Чисти помещения – Въздухоподаване

Таванен въздухоразпределител CGx. Различни варианти на филтърни уплътнения. Безопасна смяна на филтъра

Таванните въздухоразпределители CGF с интегрирани HEPA филтри действат като последен етап от филтрацията на въздуха за ефективно отстраняване на различни видове замърсяващи частици, включително микроорганизми.

Podavane-na-vazduh

Таванният въздухоразпределител CGF е краен компонент в системата за разпределение на въздуха в среда с контролирана чистота

Снабден с филтър MACROPUR, той осигурява филтрация на въздуха в класове H11 – U15 съгласно стандарт EN 1822. CGF се използва предимно в стерилни болнични зони като стаи за лечение, кабинети за специализирани прегледи, различни отделения за интензивно лечение, аптеки (приготвяне на цитостатици) и други работни места, където се изисква високо ниво на чистота на въздуха.

Корпусът на този филтър е изработен от стоманен лист с прахово покритие (цвят RAL 9010). На страничния фитинг за входящия въздух може да се инсталира спирателна клапа. Клапата се затваря херметично и може да се задейства ръчно или електрически (съгласно DIN 1946, част 4). Корпусът е снабден с устройство за проверка на херметичността на затваряне на клапата. Има също и монтиран манометър, както и щуцер за отвеждане на маслена мъгла. Различни въздушни дистрибутори могат да бъдат свързани с таванния въздухоразпределител CGF с помощта на 4-точков монтаж.

CGF

U: П-образно уплътнение
F: Плоско уплътнение
G: Полукръгло уплътнение от пеноматериал

CGG

Уплътнение от течен гел

HX-Factor
(Оползотворяване на топлината)

> Подходящи за всички видове окачени тавани за чисти помещения.
> Абсолютно херметична заваръчна конструкция
> Вертикално, хоризонтално или ъглово подаване на въздуха
> Кръгла или правоъгълна тръбна връзка
> Херметичен клапан преди филтъра позволява смяна на HEPA филтъра без замърсяване на чистото помещение

Файлове за изтегляне

Clean Rooms – Filter Systems Data & Facts (Английски / PDF 1.6MB)