Чисти помещения от FläktGroup
Безупречно чисти решения до ключ

Широка гама от продукти и екип от квалифицирани инженери – всичко на едно място

Перфекционизмът и отличното качество са резултат от задълбочено проучване и производство, при което всички детайли се обединяват в една цялостна комплексна система в съответствие с изискванията на стандарт EN ISO 14644 и всички важни международни стандарти.

Ние сме Вашият партньор при избора на цялостна система от чисти помещения. Във фармацевтичната индустрия и в здравеопазването, в областта на електрониката и в научните изследвания.

Ние покриваме изискванията на всички стандарти за чисти помещения

Заедно със своите партньори ние ще доставим чисти помещения за Вашите нужди и ще осигурим инженерно проектиране, производство, монтаж, сертифициране и атестация от един източник.

Технологиите на клиента са сред най-важните критерии при избора на подходящ клас чисти помещения. Независимо от това нашият екип от висококвалифицирани инженери винаги прилага системен подход при избора на перфектната комбинация от богато разнообразие от стенни и таванни панели и климатични системи.

Промишленост

Фармацевтика, електроника, хранително-вкусова, оптична, автомобилна

GEA-Chisti-pomeshteniya-promishlenost

Здравеопазване

Операционни зали, лаборатории, отделения за интензивно лечение

GEA-Chisti-pomeshteniya-zdraveopazvane

Строителни елементи

Гладки, херметични, многофункционални

GEA-Chisti-pomeshteniya-Stroitelni-elementi

Обработка на въздуха

ОВК елементи и филтрация

ovk-elementi-i-filtraciya

Индивидуално проектирани системни решения за най-строгите изисквания

Технологии за чисти помещения за безупречно качество и максимални хигиенни изисквания

Чистите помещения и свръх чистите помещения поставят някои от най-сложните предизвикателства към обработката на въздуха. Те изискват много строги стандарти за компетентност, както и специфичен опит за надеждна обработка на въздуха в помещенията. Чистите помещения от FläktGroup отговарят на всички международни стандарти и ISO класификации за чисти помещения.

Те далеч надминават стандартните нива за качество

Изследвания и производство в условията на чисти помещения се среща често при производството на полупроводници и във фармацевтичната индустрия, както и при работа в химическата промишленост, медицината, оптичните и лазерни технологии и в областта на аеронавтиката. Тези дейности включват допълнителна обработка на биологични, химически и технически продукти в затворени помещения с високочувствителни производствени техники.

Тези процеси изискват пълна липса на прах и други частици във въздуха в помещението при производството

GEA-Chisti-pomeshteniya

Системите за чисти помещения от FläktGroup дават възможност на потребителите точно да съгласуват всички важни параметри с нуждите на съответния производствен процес и да осъществяват системен контрол и пречистване на въздуха в помещението.

Тези системи позволяват точно наблюдение и контрол на налягането на въздуха, температурата и относителната влажност. Те съответно елиминират наличието на фин прах, частици, бактерии, патогени и други подобни от продуктите и процесите

Предлагаме на нашите клиенти задълбочените си познания за обработката на въздуха в помещенията и филтърните технологии. За разлика от други доставчици, ние покриваме целия процес на обработка и филтриране на въздуха при системите за подаване и извличане на въздух.

Наясно сме с взаимовръзките и ги контролираме до най-малката подробност

Познаваме изискванията на различните сектори на промишлеността, от микробиологията до нанотехнологиите. В резултат на това можем да предложим цялостни високоефективни решения за процесите с енергийно-ефективна технология, оптимизирана за Вашия сектор и приложение.

GEA-Chisti-pomeshteniya-za-promishlenostta

Чисти помещения FläktGroup
за всички сектори на промишлеността

– Биотехнологии
– Химия, фармацевтика и науките за живите организми
– Производство на полупроводници
– Промишлено производство
– Болници и лаборатории
– Производство на храни и напитки

Ефективните системи за топлообмен и надеждните филтърни системи с нисък пад на налягането осигуряват значителни икономии на енергия.

В допълнение ние доставяме цялостни готови решения от едно място: като се започне от строителни елементи като стени за чисти помещения, стенни панели, решетъчни таванни модули, таванни филтри и панели, прозорци, врати и тавани с ламинарен поток – включително разработването и монтажа на Ваши съоръжения за чисти помещения – и се стигне до следпродажбено обслужване.

GEA-chisti-pomeshtenia

Чисти помещения – Строителни елементи

Персонализирани решения за всички сектори

Стени: панели тип „сандвич“ с дебелина 60 мм, по избор със защита от рентгенови лъчи

Панели: обличане на съществуващи стени за изпълнение на изискванията за чисти помещения

Прозорци: прозорци в различни размери, специално проектирани за индивидуално приложение, с много възможности за разположение; по избор с пожароустойчивост

Врати: на панти и плъзгащи се, с механично или автоматично задействане, единични или двойни, с остъкляване, със система за заключване, по избор със защита от рентгенови лъчи

Окачени тавани: за безлуфтов монтаж на осветителни тела и вентилационни компоненти, проектирани за налягане до 40 Pa


Чистите помещения на FläktGroup са от най-високо качество, правят се по поръчка и са с възможност за максимална персонализация спрямо изискванията. Тези системи се изграждат в зависимост от индивидуалните приложения и се доставят като цялостни системи. Инсталацията им е много проста.